Tietoa Meistä

Olemme viisi ystävystä, jotka ovat tavanneet terapiaryhmässä ja aloittaneet keskustelun siitä, kuinka hälventää ihmisten mielikuvia psykologisista ongelmista.

Ajan myötä päätimme, että otamme aiheeksi koko laajaakin laajemman teeman  ja avaamme sen eri osa-alueita, niin että niiden ymmärrys olisi edes hiukkasen parempaa.

Emme ole siis alaan varsinaisesti kouluttautuneita kyseiselle alalle, vaan meitä ajaa yhteinen visio siitä, että haluamme valistaa ihmisiä heidän suhtautumisessaan kyseiseen asiaan.

Jo se, että kerromme tällä sivustolla avoimesti omista kokemuksistamme, on saanut joidenkin meidän perheenjäsenet ja ystävät ehkä ei nyt ihan suuttumaan, mutta ainakin paheksumaan toimintaamme. Nämä ovat juuri niitä syitä miksi edelleen tietyt asiat ovat tabuja ja vaikeita ottaa esille.

Näitä asioita me viisi päätimme siis lähteä purkamaan tätä arkaa aihetta ja aloitimme heti reippaasti omilla tarinoillamme asioista puhumisen. Asioiden käsittely myös tätä kautta on ollut todella voimaannuttavaa, ja läheisten negatiivisistä kommenteista huolimatta, olemme vakaasti päättäneetkin jatkaa valitsemallamme tiellä!

Toivomme vilpittömästi että myös sinä rakas lukijamme saat itsellesi tästä voimaa ja helpotusta!